ÅRSTAL i slægtens historie : 1951-1960

--- se LISTE over ÅRSTAL ---

1951:

Marie-Louise Thomsen, datter af Alice og Asmus, døbes i Lutherkirken den 28. Januar. Efter dåben et der sammenkosmt hos Alice og Asmus og der tages et gruppefoto af gæsterne.

Astrids søster Anna Westrup dør i løbet af dette år. Hun begraves på Garnisons Kirkegård i familiegravstedet.

Alice og Asmus holder ferie med børnene og barnepigen Kristen i Frankrig (Touraine) i Juni måned.

Juleaften holdes hos Alice og Asmus sammen med Alice's mor Astrid og søster Gudrun, samt denne mand Harvey og hans mor Fru Hjortholt, Asmus' mor Caroline og søster Annalise fra Vejle og en af hans gamle venner skuespilleren Kai Simon.

1952:

Astrid Holtet (født Danielsen, kaldet Beda) fylder 75 år den 13. December. Der holdes fødselsdagsfest hos datteren Alice og der tages et familiegruppefoto af gæsterne (Se Astrids liv og levned - Se data vedr. Astrid)

1953:

Astrids bror Aage Holm Danielsen dør den 25. April, 81 år gammel, og begraves på familiegravstedet på Garnisons Kirkegård.

1954:

Astrid Holtet (født Danielsen, kaldet Beda) dør den 3. April og begraves den 8. April (Se Astrids liv og levned - Se data vedr. Astrid)

Alice's ældste datter Anne-Birgitte starter i 1. klasse i Ingrid Jespersens Skole i Nordre Frihavnsgade den 1. September.

1955:

1956: