Birkefoged PEDER SØRENSEN på Timgård

omkring 1705 - død 1759 eller 1760

Peder Sørensen var tip-tip-tip-oldefar til ASMUS, far til ASMUS' tip-tip-oldemor Else Cathrine Sørensen, gift Hansen, morfar til ASMUS' tipoldemor Elisabeth Hansen, oldefar til ASMUS' oldefar Severin Nikolaj Asmussen, og tipoldefar til ASMUS' farmor Elisabeth Cathrine Asmussen, gift Thomsen, og tip-tip-oldefar til ASMUS' far Severin Asmus Thomsen.

Peder Sørensen og Dorthe Cathrine Brøllund > Else Cathrine Sørensen og Niels Hansen > Elisabeth Hansen og Asmus Asmussen > Severin Nicolaj Asmussen og Bodil Cathrine Ottosdatter > Elisabeth Cathrine Asmussen og Jesper Thomsen > Severin Asmus Thomsen og Ane Caroline Justine Rasmussen > Otto Asmus Thomsen.

Nedenfor ses tip3-oldebarnet Otto Asmus Thomsens optegnelser fra 1964.

NB NB NB --- Dokumentet indeholder kun de DENGANG kendte oplysninger om Peder Sørensen!

Der er f.eks. nu fundet oplysninger om hans søstre og formodede forældre, samt om et femte barn, med mere. ---Læs alt dette på denne side!!!

Dokument (1) udfærdiget af Otto Asmus Thomsen i 1964:
NB : Teksten i dokumentet er klikbar!
Dokument om Birkefoged Søren Pedersen på Timgård
Dokumentet er del af en samling papirer i gråt pap-omslag med titel: "Slægt. kopi. Farmor. Mor."

Dokument (2) udfærdiget af Otto Asmus Thomsen i 1964:
NB : Teksten i dokumentet er klikbar!
Dokument om Birkefoged Søren Pedersen på Timgård og hans børn

cop.Anne-Birgitte Larsson - siden er oprettet d.16.12.2011 og sidst opdateret d. 20.3.2016