ÅRSTAL i slægtens historie : 1901-1910

--- se LISTE over ÅRSTAL ---

1901:

Caroline Justine Rasmussen bor med sin mand Christian August Hentzen og 3 børn i Kolding i Slotsgade 22.

Christian August Hentzen (Caroline Justines mand) dør d.8.11. på Kolding Sygehus og begraves den 14.11. på Kolding Kirkegaard fra Kolding Sct.Nikolaj Kirke. Han blev kun 45 år.

Jesper Thomsen bor med sin familie i Vesterbrogade nr.9 i Vejle.

Niels Johans Jensen Udbye bor i Staldgaardsgade i Vejle.

Jens Albert Rasmussen bor med sin familie i Grønnegade 39 i Vejle.

1902:

Hans Frederik Rasmussen ses stadig i Kolding Vejviseer.

Caroline Justine Hentzen f. Rasmussen bor som enke i Slotsgade 22 i Kolding.

Christian August Hentzen (Caroline Justines søn), som blev født i 1896 og straks hjemmedøbt, fremstilles nu i Kolding Sct.Nikolaj Kirke den 1.Juni. Blandt fadderne er hans ældste bror Maler Johan Hentzen.

1903:

Agnes Kirstine Hentzen (Caroline Justines datter) konfirmeres d.19.4. i Kolding Sct.Nikolaj Kirke.

Jørgen Christian Jørgensen (søn af Amalie Rasmussens 1.mand) er sømand, men i København 1903-1904.

1904:

Caroline Rasmussen (Hans Frederiks Rasmussens kone) er nu enke iflg. Kolding Vejviser.

Johanne Caroline Christine Augusta Rasmussen (Hans Frederiks R.s datter) er i København i 1904-1910.

Caroline Justine Hentzen, f.Rasmussen bor stadig i Slotsgade 22 i Kolding.

1905:

Ane Caroline Justine Rasmussen (RCRs datter) bliver i Vejle gift med Severin Asmus Thomsen d.31.12.

1906:

Ane Caroline Justine Rasmussen og Severin Asmus Thomsen bor i Vejle, Vesterbrogade nr.13, Stuen. Asmus overtog den 1. Januar sin fars købmandsforretning i "Huset på Hjørnet".

Rasmus Christian Rasmussen (RCR) bor i eget hus i Skovgade 41 i Vejle pr.1.2.

Johan Christian Hentzen (Caroline Justines svigerfar) dør d.8.11. på Kolding Sygehus og begraves d.14.11. på Kolding Kirkeggård af Pastor Kiørboe fra Kolding Sct. Nikolaj Kirke.

Oscar Larsen og Anna Vilhelmine Jørgensen (datter af Amalie Rasmussens 1.mand) bor i København med sønnen Ernst.

1907:

Den 22. Juni 1907 blev Astrid Danielsen gift med Christian Holtet i Silkeborg Præstegård.

Den 22. August 1907 fødtes Otto Asmus Thomsen i Vejle. Han blev døbt d.15.9. i Vejle.

Den 14. Oktober 1907 fødtes Gudrun Emma Marie Holtet, datter af Astrid og Christian Holtet.

Asta Caroline Hentzen (Caroline Justines datter) konfirmeres d.6.10. i Kolding Sct.Nikolaj Kirke.

Jens Albert Rasmussens 2 sønner Willian og Johannes ændrer den 10. Oktober deres efternavn til Rønvig.

1908:

Oscar Larsen (gift med Amalie Rasmussens steddatter) dør d.5.5. og begraves d.10.5. i Skt.Matthæus-Kirken, København.

Otto Asmus Thomsen bliver fotograferet første gang hos fotograf Albjerg i Vejle, ca. 1/2 år gannel i sin dåbskjole og på armen af sin mor .

1909:

Den 6. Maj 1909 blev Aage Holm Danielsen viet til Rosa Bjarnesen i Vor Frue Kirke.

Emilie Rasmussen (Hans Frederik R's datter) er i København dette år, men hjemme i Kolding igen i 1911.

Johannes Rønvig fra Vejle er i København 1909-1910.

Otto Asmus Thomsen bliver fotograferet i Juli måned i haven i Vejle, med sine forældre - og hos fotografen med "Moster Anna". Samt igen med sin far i uniform den 20.9.

1910:

Aase Hentzen (Caroline Justines barnebarn, Astas "uægte" datter) fødes d.1.12. og døbes d.11.11. 1911 i Kolding Sct.Nikolaj Kirke.

Jeppe Marius Asmussen (bror til Elisabeth Cathrine Asmussen) og hustru dør. Døtrene Laura Crespo og Dagmar Katrine flytter ind hos deres faster og onkel (Jesper Thomsen) på førstesalen i Huset på Hjørnet, Vesterbrogade 13.

cop.Anne-Birgitte Larsson - siden er oprettet d. 6.1.2012 og sidst opdateret d. 20.7.2018