VIKTOR SØREN DANIELSEN

Fætter til Alice's mor Astrid Camilla Augusta Danielsen

SØN af Charles Georg William Danielsen og Henriette Dorthea Christine Nielsen

SØNNESØN af Alice's Oldeforældre: Søren Danielsen og Caroline Sørensen

BROR til: Alfred Bernhard Konstantin Danielsen (1877-....), Georg Christian Aage Danielsen (1878-1882), Harriet Marie Ingeborg Danielsen (1880-....), Henry Charles Otto Danielsen (1881-1883) og Anna Emilie Dorthea Danielsen (1892-....)

Den idag kendte linie for Alice er:
? Daniel Harder fra Flensborg og Bodil Grevertsdatter (Tip-6-oldeforældre til Alice)
? Johan Danielsen Harder og ??? (Tip-5-oldeforældre til Alice)
Daniel Harder (den ældre) og ??? (Tip-4-oldeforældre til Alice)
Daniel Danielsen Harder og Kirsten Rasmusdatter (Tip-3-oldeforældre til Alice)
Johan Danielsen Harde (Harder) og Karen Sophie Nielsdatter (Godraad) (Tip-2-oldeforældre til Alice)
Daniel Johansen og Anne Olsdatter (Tipoldeforældre til Alice)
Søren Danielsen og Caroline Sørensen (Oldeforældre til Alice)
Otto Ferdinand Danielsen og Henriette Mathilde Holm (Bedsteforældre til Alice)
Astrid Camilla Augusta Danielsen og Jens Christian Christensen Holtet (Forældre til Alice)

1875:

FØDT: den 16.11. 1875 på Frederiks Hospital, Den Kongelige Fødselsstiftelse. MOR er den 20-årige HENRIETTE DORTHEA CHRISTINE NIELSEN, der udlægger handskemagersvend CHARLES GEORG WILLIAM DANIELSEN som BARNEFADER.

Den 30. November døbes barnet på Fødselsstiftelsen og får navnet VIKTOR SØREN DANIELSEN.

1876:

FORÆLDRENE GIFT d. 17. April 1876 i Holmens Kirke af Hr. Prior:
Charles Georg William Danielsen, 23 Aar, Ungkarl, Handskemagersvend, Krusemyntegade 7 - og Jomfru Henriette Dorthea Christine Nielsen, 20 1/2 Aar, Kamelgade 25, 4.sal.
Forlovere er Charles' far: Skomagermester SØREN DANIELSEN, Squaldergade 5, og brudens far (?): N.H. Nielsen, Wærfts Arbeidsmand, Elefantgade 25.

VIKTOR SØREN DANIELSEN DØD: den 2. August døde forældrenes førstefødte, VIKTOR SØREN, blot 8 måneder gammel. Dødsårsagen opgav den autoriserede læge Dr. Hygom til at være "Rhachitis", som nu til dags kaldes "rakitis" og "engelsk syge", samt "Hydrocephal acut.", der er "vand i hovedet". Dødsfaldet skete tilsyneladende på bopælen i Murergade 6, 4.sal.

Begravelsen fandt sted 2 dage efter, den 4. August kl. 12, fra Sankt Johannes Kirken til Johannes Fælles Ass. Kirkeg. For dette måtte forældrene betale 2,75 kr. for "Jorden", samt 1,35 kr. for "Gravens Gravning". Desuden 50 øre til Klokkeren. Ialt opgjort til 4,50 kr. minus 1,35 kr., så slutbeløbet blev 3 kr. 35 øre.

cop.Anne-Birgitte Larsson - siden er oprettet d. 3.1.2023 og sidst opdateret d. 13.2.2023