Niels Frederik Gram

Dattersøn af Viggo Ernst Henrik Christoffersen og Marie Kathrine Andersen

Oldebarn af Ida Julie Margrethe Marie Christensen og Christen Christoffersen

Tipoldebarn af Caroline Cathrine Holm og Hendrich Christensen

Tip2-oldebarn af Magnus Christian Holm og Bendte Marie Jensdatter / Davidsen / Bech

Søster-tipoldebarn til Jens Peter Bech Holm, som var far til Mathilde Henriette Holm, morfar til Astrid Camilla Augusta Danielsen, oldefar til Alice Inge Agnete Holtet - og Tip-oldefar til Anne-Birgitte Thomsen, gift Larsson

Se: J.P.B.Holms liv i Årstal med Kildeangivelser Og: Data om Bech-Familien fra Bornholm

Niels Frederik Gram blev født den 9. December 1927 som søn af Elly Ida Christophersen og Kai Jørgen Arthur Gram.

Niels Frederiks forældre var blevet gift den 29. April året før i Holmens Kirke. Efter brylluppet var parret flyttet ind på Solsortvej nr.76, hvor de boede de følgende år i en lejlighed på 4 sal til højre.

Den 9. December 1927 nedkom den 30-årige Elly Ida med sit første barn, en søn, som den 26. Februar 1928 blev døbt i Mariendal Kirke og fik navnet Niels Frederik Gram. Fadddere var barnets farfar Professor Christian Gram, Aaboulevard 40, og Professor Matthias Thomsen, Strandboulevard 111, samt mormor "Fru Kathrine Christoffersen", og moren selv.

Inden den næste familieforøgelse flyttede familien omkring 1931 til en ny bolig på Ternevej 2 A, 4.sal.

Niels Frederik fik derpå 2 mindre søskende: broren Christian Mogens, der blev født den 11. Januar 1932, og søsteren Helga Ingeborg, som fødtes den 15. Oktober 1935.

Den 20. April 1943 døde Niels Frederiks mormor Marie Kathrine Christoffersen på Kommunehospitalet i København. Dødsårsagen var blandt andet en tumor, så den stakkels kvinde har antagelig været syg og lidende i længere tid, Hun blev begravet af Poul Garde fra Bispebjerg Krematorium den 27. April samme år og efterlod således morfar Viggo Ernst Henrik Christoffersen alene i lejligheden på denne lejlighed på Åboulevarden, hvor han også havde sin lægepraksis indtil omkring 1953.

Niels Frederik Gram - som også kaldes Niels F. Gram - blev metallurg og ansat på metalraffinaderiet Paul Bergsøe & Søn fra 1952, i perioden 1974-1985 som underdirektør. Han døde den 29.9. 2001. (Den Store Danske).

Ifølge Prabook studerede Niels Frederik til Kemiingeniør og tog sin eksamen heri i 1951, hvorefter han blev undervisningsassistent for i 1952 at blive ansat hos Paul Bergsøe & Søn i Glostrup.

Den 10. November 1956 blev Niels Frederik Gram gift med Anne-Mette Poulsen med hvem han fik 4 børn.

Den 6. Maj 1957 døde Niels Frederiks morfar Viggo på Kommunehospitalet af lungebetændelse. Viggo blev bisat fra Bispebjerg Krematorium af Anker Bliddal den 10. Maj. Ved døden var han 94 år gammel og havde altså været enkemand i 14 år, stadig med bopæl på førstesal til højre på Aaboulevarden nr. 4.

I 1961 døde Niels Frederiks far Kai Jørgen Arthur Gram, hvornår hans mor døde, vides pt ikke.

I 1985 forlod Niels Frederik sin stilling hos Paul Bergsøe og blev afdelingsleder i Industrirådet, et job han beholdt indtil 1992.

Fra 1992 til 1994 var han senior konsulent i Dansk Industri.

Niels Frederik Gram døde den 29. September 2001.

cop.Anne-Birgitte Larsson - siden er oprettet d. 5.1.2018 og sidst opdateret d. 10.1.2018